неділю, 3 березня 2013 р.

Нова галактика "HappyFuture"


«Нова галактика "HappyFuture"

  Зміст
   1)Вступ.

       Чумацький шлях-шлях до нової галактики.


2) Сонячні плями та протуберанці 



3) Спалахи 



4) Вплив сонячної активності на нову галактику



5) Висновок.




 Чумацький шлях
                                  Чумацький шлях
                                   



Галактиці Чумацький шлях, в якій розташована наша Сонячна система, і сусідній галактичній туманності Андромеди не загрожує зіткнення. Замість цього обидва утворення поетапно дійдуть до етапу стагнації і "мирно" зіллються в одне ціле, уникнувши катаклізму космічного масштабу, що загрожує знищити все живе на Землі. Такого висновку дійшла на основі вивчення минулих етапів еволюції двох галактик і комп’ютерного моделювання група австралійських астрономів на чолі з Саймоном Матчем з Технологічного університету в Мельбурні.
Учені створили свого роду "портрет" Чумацького шляху та Андромеди, вивчивши масу, яскравість і колір їх зірок, а також темп формування нових. Потім за допомогою комп’ютерів була створена модель ймовірного варіанту подальшої еволюції обох утворень. Картина, що вийшла, не відповідає сучасним уявленням про їх розвиток, який безпосередньо залежить від того, як виглядають у видимому світлі ці системи. Вони виявилися не синіми або червоними, як підказує логіка, а проміжної
зеленої гамми.
"Прийнято вважати, що зелений колір відповідає етапу трансформації молодих, динамічних, активно формуючих зірки синіх галактик в старі, летаргічного типу червоні галактики", - пояснив Матч виданню Space.com. Астроном порівняв цю фазу еволюції космічних об’єктів із "кризою середнього віку у людини".
У типовій синій спіральній галактиці активне утворення нових зірок триває до моменту зіткнення з іншою галактикою. У цей момент, як пояснив учений, формуються активні ядра, викликаючи звільнення обох утворень від пилу і газу. Цей процес уповільнює формування нових зірок, галактика набуває червоного кольору. А згідно моделі австралійців Чумацький шлях і Андромеда повинні дійти до цього етапу без міжгалактичного зіткнення.
"Наші дослідження вказують на те, що в обох галактиках залишиться мало холодного газу. Вони зіллються в межах наступних 5 млрд років або біля того і навряд чи створять активні ядра", - підсумував Матч. 



 Злиття у Всесвіті двох сусідніх галактик - Чумацького Шляху, де розташована Сонячна система, і Туманності Андромеди - неминуче, але Землю в разі цього катаклізму зруйновано не буде і людство не постраждає.Такого висновку дійшли американські науковці на основі нової інформації, отриманої за допомогою орбітальної обсерваторії Hubble, яка вже 22 роки тішить астрономів унікальними даними про стан і рух космічних об'єктів.З урахуванням відстані між двома галактиками, їхнє злиття почнеться приблизно за 4 млрд років і повністю завершиться через 6 млрд років.Перешкодити цьому процесу практично ніщо не може, оскільки в цьому куточку Всесвіту немає жодних об'єктів, зокрема "концентрації темної речовини", більш масивних, аніж Чумацький Шлях і Туманність Андромеди. В результаті їхнього злиття з'явиться нова галактика, яка матиме іншу, найпевніше, еліптичну форму і меншу "щільність населення" космічними тілами.Назвемо  нову галактика Happyfuture , її існування  і життя на ній буде залежити від сонячної активності.
Сонячна активність — це складний комплекс різноманітних утворень на сонячній поверхні: факелів (ділянок з підвищеною яскравістю), плям (ділянок із зниженою яскравістю), протуберанців (короткочасних яскравих сплахів). Важливою характеристикою цих явищ є вихід на поверхню Сонця сильних локальних магнітних потоків, які іноді простягаються далеко за поверхню Сонця. Сонячна активність змінюється циклічно. Існує 11-річний цикл активності Сонця. Сонячна активність впливає на магнітосферу та атмосферу Землі, коливання клімату, біосферу Землі, стан здоров'я людини.
Пофантазуємо про прояви сонячної активності .
Модель демонструє різні прояви сонячної активності (плями, спалахи, протуберанці, факели, викиди речовини), а також значення магнітного поля на диску Сонця. 
 Розглянемо спочатку сонячні плями та протуберанці.


Сонячними плямами називають активні ділянки в фотосфері. Контрастуючи з фотосферою, сонячні плями мають вигляд темних утворень, оскільки температура речовини у них менша, ніж навколо (близько 4500К). Розміри плям становлять в середньому близько 40 000 км, а іноді досягають і 180 000 км.  Від  цих сонячних плям в новій галактиці  з`являться нові головні планети,на яких буде можливе активне життя. Їх  буде шість,а назви: ЖЕКА, ЗЬОЗЯ, KENT, РУСЯ, ТАНЮШКА, ЮЛІУС. Ці планети майбутнє наших дітей,а захистом їх буде БАТЬКОСФЕРА з мешканцями бабусянами.                                                      
Другий прояв сонячної активності це факели.

Світлі утворення, які супроводжують плями, називають факелами. Факел утворюється на ділянці поруч з плямою, де потік енергії більший.
У нашій галактиці факели будуть мостами з`єднання. По цих мостах будуть спілкуватися ЖЕКЯНИ, ЗЬОЗЯНИ, КЕНТЯНИ, РУСЯНИ, ТАНЮШКЯНИ,  ЮЛІУСЯНИ. Нові мешканці ВСЕСВІТУ.


                                   (Фото майбутніх Факел –Мостів)


 Слідуючий прояв сонячної активності це існування планети Педагоранець (Протуберанець),планета на якій будуть мешкати всі педагоги.
Від неї будуть викиди сонячної речовини, яка підніматиметься над поверхнею і утримуватися магнітним полем. Педагоранці можуть простягатися далеко за межі хромосфери в корону. Нації які населятимуть Педагоранію будуть алгеброїдяни, англоїди, історіїдяни, молекуляни, мовоїдяни, найбільшу територію будуть займати ТУРИСТЯНИ-ЄЛАНЦЯНИ.

                              (Верхня частина планети Педагоранець)
Над Педагоранією у хромосфері спостерігаються хромосферні спалахи. Спалах розпочинається із швидкого зростання температури у мешканців планети Педагоранії до 40 млн К та сплеску м'якого рентгенівського випромінювання. За своєю яскравістю сплахи перевищують яскравість фотосфери на 50 %.
Під час спалаху відбувається раптове виділення енергії в сторону головних планет одинадцятоїдів, накопиченої у магнітному полі активної зони педагоранців. Речовина нагрівається, виникає потужне електромагнітне випромінювання від них , а в міжпланетний простір викидається вузький струмінь частинок високої енергії зі швидкостями 3000 — 30000 км/с, цю енергію беруть на себе одинадцятої дів для збагачення своїх знань
                          
(Схема зображення спалаху енергії від Педагоранії до одинадцятоїдів)




Проявом впливу Педагоранів на одинадцятоїдів є полярне сяйво.
Як завжди через кілька годин після спалаху на Сонці потік високоенергійних частинок досягає Батькосфери. Завдяки геомагнітному полю ці частинки ціленапрямлено потрапляють на одинадцятиїдів та збуджують атоми повітря. Коли атоми повертаються до нейтрального стану, відбувається висвічування результату від одинадцятоїдів яке спостерігається у вигляді полярних сяйв. Все це відбувається під час проведення магнітних бурь-уроків.
Достеменно встановлено, що така «сонячна активність» позитивно впливає на різні сфери людської діяльності. 
Висновок 
Все таки шлях до нової галактики HappyFuture буде проходити через Чумацький Шлях . Це буде одна із сотень мільйонів подібних їй зоряних систем, виявлених у Всесвіті за допомогою великих телескопів. Її часто будуть називать «нашою зоряною системою». Вона буде належати до великих галактик, мати швидке обертання і чіткі спіральні рукави, у яких будуть сконцентровані молоді «гарячі зірки» (майбутні діти), наслідок співпраці Педагоранії та Батькосфери.




1 коментар:

  1. ftw ftw ftw ftw ftw ftw
    ftw ftw ftw ftw ftw ftw ftwftw ftwftw.png; ftw ftw ftw ftw ftw ftw ftw; ftw ftw ftw ftw; ftw ftw ftw ftw; ftw ftw ftw; ftw ftw; ftw ftw; ftw ftw.png; ftw ftw 4k youtube to mp3 ftw.png; ftw ftw ftw.png; ftw ftw ftw.png.

    ВідповістиВидалити